Image00003
Image00002 (3)
Image00001 (2)

Flot juniorørred i Blue Rock


Turleder Thomas Larsen beretter:

Uforudsete omstændigheder gjorde desværre, at planen om en tur til Storåen efter laks d. 19. maj måtte aflyses. Men ud at fiske, det skulle vi, så vi tog til Blue Rock for at prøve den nye fluestrøm.

Ved ankomst ser vi med det samme en del aktivitet i overfladen, og ørrederne patruljerer langs grødekanten. Vi får hurtigt rigget vores grej til, og jeg tror alle sammen vi tænkte, at det måtte give en masse fisk på land. Men det skulle vise sig at blive svært.

Solen stod højt, og der var ikke en sky på himlen, ligesom der ikke var meget vind. Derudover var vandoverfladen helt blank, så det var svære forhold at fiske under. Men en smuk forårsdag ved fiskevandet var det, og der blev fisket igennem, mens næsten alt i grejæsken blev prøvet.

Alle havde en masse følgere og en del forsigtige hug. Da fiskekortet løb ud, var dagens status, at Sebastian havde fanget en pæn regnbueørred på en lille Mepps-spinner.

Selvom det ikke gav fisk til alle, havde vi en rigtig hyggelig tur, og jeg ser allerede frem til næste tur med godt kammeratskab og hygge.