20200327 183812

Indsend din fiskeberetning og vind en æske chokolade

Året 2023 går så småt på hæld, og dagene bliver kortere. Ikke desto mindre er der stadig masser af godt fiskeri tilbage, efter bl.a. havørred, før vi går på juleferie og siden træder ind i 2024.

Bloggen på foreningens hjemmeside trænger til endnu flere fiskeberetninger fra jer foreningsmedlemmer - ture med eller uden fisk, men med en god beskrivelse af dagens oplevelser og et par fotos med mobiltelefonen eller kameraet. Man bestemmer selv, om man har lyst til at skrive meget eller lidt mindre.

For at få flere medlemmer til at berette om deres fisketure har vi besluttet at sætte en lækker æske chokolade på højkant, som vi i december måned trækker lod om blandt årets fiskeberetninger på bloggen. Så nu er det bare med at komme i gang!

Send din fiskeberetning til Webmaster pr. e-mail jakob_humaidan@live.com

-Så bliver den lagt på bloggen og deltager automatisk i konkurrencen. Man er naturligvis velkommen til at indsende mere end én fiskeberetning.