Fynske Ørreddage 2025

20. til 21. september 2025

Præmie til de 7 største fisk.

Alle kan deltage i konkurrencen. 

Deltagerbevis kan købes hos Michaels Jagt & Fiskeri eller på
www.michaelsjagt.dk, Go-Fishing eller på www.go-fishing.dk samt Odense Jagt og fritid eller på www.odensejagt.dk fra den 25. august til d. 13.september.
Tilmeldingsfrist: Fredag d. 19. september kl. 17.30

Pris: 150 kr.

Konkurrence-ansvarlig: Nicolaj Andersen tlf. 30 11 96 02

Konkurrenceregler:
• Der må fiskes fra: lørdag kl. 00.01 til søndag kl. 15.00
• Der må fiskes på kysterne rundt langs Fyn og de fynske øer
• Mindstemål er 45 cm
• Kun havørred fanget fra kysten med spin, flue eller mede kan deltage. Kastefiskeri fra små-båd, flydering, kajak, eller kano er tilladt
• Laks, Regnbueørred og Steelhead kan ikke deltage i konkurrencen
• Fangeren skal personligt indveje sin fisk og kunne fremvise kvittering for betalt deltagergebyr, gyldigt fisketegn og legimitation
• Hver deltager kan kun have 1 fisk med i konkurrencen
• En allerede indvejet fisk kan skiftes ud med en større fangst
• Havørred til indvejning må ikke have været renset eller frosset. Skønnes det, at fisken har været frosset, afvises den
• Ved 2 fisk med samme vægt vinder korteste fisk. Er der stadig lighed, fortages lodtrækning
• Indvejningsleder forbeholder sig suverænt ret til at afvise fangster, hvis der er mistanke om at reglerne ikke er overholdt
• Deltagere, der ikke opnår en TOP 7-placering, deltager i lodtrækning om en gevinst. Er vinderen ikke tilstede, trækkes en ny vinder

Sådan måles fisken:

• Fisken lægges i en målekasse, halen spredes ud og målet aflæses i en lige linje fra spids til spids. Vægt måles med digitalvægt
• Indvejningslederens afgørelse er gældende i alle tvivlsspørgsmål

Indvejning ved klubhuset:
Lørdag kl. 11.00 til 12.00 og 17.00 til 18.00
Søndag kl. 14.00 til 15.00
Indvejning forgår ved foreningens klubhus på Dronningemaen 33, 5700 Svendborg.
Parkering kan ske på Naturamas p-plads.

Præmieoverrækkelse: Søndag kl. 15.00
Der er tændt op i grillen søndag fra kl. 14.00. Så kom og få en pølse og se præmieoverrækkelsen.

(Husk kun hele fisk, ikke renset)