Svendborg Sportsfiskerforenings Kystkonkurrence 2022

17. til 18. september 2022

1. Præmie: Værdi 4.800 kr.
Præmie til de 5 største fisk og 2 lodtrækningspræmier.
Alle kan deltage i konkurrencen.

Deltagerprogrammer købes hos Michaels Jagt & Fiskeri fra den 01. september
Tilmeldingsfrist: fredag d. 16. september kl. 17.30, ved Michaels Jagt & Fiskeri og på www.michaelsjagt.dk.
Pris: 100 kr. incl. velkomstgave

Tur ansvarlig: Nicolaj Andersen tlf. 30 11 96 02

Konkurrenceregler:
• Der må fiskes fra: lørdag kl. 00.01 til søndag kl. 15.00
• Der må fiskes kysterne rundt langs Fyn og de fynske øer.
• Mindstemål er 40 cm.
• Kun Havørred fanget fra kysten med spin, flue eller mede kan deltage. Kastefiskeri fra små-båd, flydering, kajak, og kano er tilladt.
• Laks, Regnbueørred og Steelhead kan ikke deltage i konkurrencen.
• Fangeren skal personligt indveje sin fisk og kunne fremvise kvittering for betalt deltagergebyr, gyldigt fisketegn og legimitation.
• Hver deltager kan kun have 1 fisk med i konkurrencen.
• Allerede indvejet fisk kan skiftes ud med en større fangst.
• Havørred til indvejning må ikke have været renset eller frosset. Skønnes det at fisken har været frosset, afvises den.
• Ved 2 fisk med samme vægt, vinder korteste fisk. Er der stadig lighed, fortages lodtrækning.
• Indvejningsleder forbeholder sig suverænt ret til at afvise fangster, hvis der er mistanke om at reglerne ikke er overholdt.
• Deltagere der ikke opnår en TOP 5 placering deltager i lodtrækning om en gevinst. Er vinderen ikke tilstede, trækkes ny vinder.

Sådan måles fisken:

• Fisken lægges i en målekasse, halen spredes ud og målet aflæses i en lige linje fra spids til  spids. Vægt måles med digitalvægt.
• Indvejningslederens afgørelse er gældende i alle tvivlsspørgsmål.

Indvejning ved klubhuset:
lørdag kl. 11.00 til 12.00 og 18.0 til 19.00
søndag kl. 14.00 til 15.00

Præmieoverrækkelse: søndag kl. 15.00
Indvejning forgår ved foreningens klubhus på Dronningemaen 39, Svendborg.
Parkering på Naturama’s p-plads.
Der er tændt op i grillen søndag kl. 14.00,
så kom og få en pølse og se præmieoverrækkelsen kl. 15.15

(Husk kun hele fisk kan indvejes, ikke renset)

Konkurrencen er støttet af: Michaels Jagt og Fiskeri – Farve-Xperten – By Growers – Sydbank - Outdoorfyn - Bendixens Fiskehandel - Go-Fishing -Skolerne i Oure Sport & Performing Arts – GK Kaysen - Sporten Svendborg – Stark Svendborg – Ask Askholm - Havnens Fiskeriartikler – Jack Foged - Jelle-Bo Udlejning – Droningemaens Auto – Blue Rock Fiskepark – Odense Jagt og Fritid - Odense Auto og Marine – Flexgardin – Enemærke og Pertersen – Svendborgsund Camping - Kjær og Sommerfeldt - Marius Pedersen