Odense Fjord 12.Marts (5)
Odense Fjord 12.Marts (4)
Odense Fjord 12.Marts (1)
Odense Fjord 12.Marts (2)
Odense Fjord 12.Marts (3)

Tur til Odense Fjord

12. Marts, klubtur til Odense Fjord, afgang fra Svendborg kl 07:00. En kold frostklar morgen.
Forventningerne til turen var store og der var et flot fremmøde på 12 mand. Med så mange på tur besluttede vi os for at deles i 2 hold.
Et hold kørte til Seden Fladstrand og det andet hold til Boels Bro, vi skulle herefter mødes til fælles madpakke spisning ved Bregnør fiskerleje.
Da vi ankom til Boels Bro var det meget lavvandet og faldende, de sidste par dages kraftige sydøstenvind må have presset vandet ud af fjorden. Stykket blev grundigt af-fisket med både spin og flue uden skyggen af fisk.
Da vi mødtes med dem der var kørt til Seden Fladstrand kunne de berette at de havde valgt at køre længere ud i fjorden, da der var is på Fladstranden.
De havde heller ikke fundet fisk.

Vi fandt læ for den kolde vind og fik taget hul på madpakkerne, som altid smager de ekstra godt ude i det fri. Herefter blev der fisket videre i et par timer uden at det ændrede på resultatet. Skuffende, samlet mere end 60 timers fiskeri uden fisk!

Tak til alle der deltog, konkurrencen om klubmester skabet er stadig helt åben. Knæk og Bræk!

Bent