RXV07755
RXV07761

Pokaldysten afgjort

I weekenden havde vi traditionen tro, sat Vardeklubben stævne på Lejrskolen ved Vindebyøre Camping.
Der skulle fiskes om pokalen for største havørred fanget fra kysten omkring Fyn. Nogle kom allerede fredag, mens de sidste stødte til lørdag morgen.

Efter morgenmad og madpakkerne var smurt, var der afgang og fiskeriet tog sin begyndelse. Til aften mødtes man igen og spiste sammen.
Menuen bestod af aspargessuppe, Ossobuco og en lækker dessert.

Søndag var det det tid til anden halvleg med indvejning og afslutning kl. 14.00

Som en stor overraskelse, var det Henrik og Jeppe, der allerede lørdag indvejede 2 flotte havørreder, der løb med sejren og næststørste fisk.

Ja, ok... det var så tredje gang i træk at Varde vandt pokalen, men næste år, så tager vi den tilbage.

Tak til vennerne fra Varde og vores egne medlemmer, der valgte at være med til at holde denne lange tradition i live.

Knæk og Bræk derude.